Missing image

De specialist in bewegen!

Missing image

De specialist in bewegen!

Stacks Image 174

De specialist in bewegen!

Bij ons bent u in goede handen

Klachten na een operatie in buik of bekkenbodemgebied

Denk hierbij aan verzakkingsoperaties, prostaatoperaties of een keizersnede. Wil je graag weten wat je nu wel en niet mag na een ingreep. Of heb je na de ingreep nog steeds pijnklachten in het operatie gebied en is volgens de arts is alles in orde? Of heb je ineens urineverlies en had je dit nooit? Mogelijk kan een bekkenfysiotherapeut je dan helpen. Stel je voor je hebt een verzakkingsoperatie gehad. Jouw blaas was verzakt, door de kanteling die de blaas maakte werd je blaashals ook wat afgesloten en had je eigenlijk nooit urineverlies. Maar de kanteling is nu opgeheven door de operatie en nu moet je bekkenbodem weer aan het werk. Dit gaat helaas niet helemaal goed en hierdoor heb je urineverlies. Gelukkig kun je de bekkenbodem wel trainen.

Of je bent man en je bent geopereerd aan je prostaat. Urineverlies lijkt meer iets voor vrouwen, maar na de operatie moet jij je ook ineens verdiepen in de Tena. Gelukkig is er goede hoop. Alleen natuurlijk herstel zal normaal gesproken een deel van je klachten verhelpen. Maar een extra zetje en wat sneller herstel zijn natuurlijk altijd welkom. Een afspraak bij een bekkenfysiotherapeut is altijd zinvol.

Net bevallen en geland op je roze wolk? En je blijft maar pijn houden aan je litteken? De gynaecoloog/verloskundige is tevreden met je, je mag alles weer. Maar moet je hier absoluut nog niet aan denken? Eventueel zou je kunnen instromen in de FitFor2/ZwangerFit. Je bent dan misschien wel niet meer zwanger, maar na de bevalling weer fit worden kan ook bij de FitFor2/ZwangerFit. Is dat nog te heftig voor je? Maak dan een afspraak bij een bekkenfysiotherapeut zodat je meer gerichte adviezen krijgt en uitleg over jouw herstel.
Missing image
Gasthuisstraat 64
7101 DW Winterswijk

Tel.: 0543-520070
Email: info@fysiogasthuus.nl
Internet: www.fysiogasthuus.nl

Fysio Gasthuus op Facebook...

Stacks Image 164_117
Stacks Image 164_119
Achter ons pand vindt u een ruime parkeerplaats waar u dicht bij de praktijk kunt parkeren.
Openingstijden:
show
Maandag:

07:30 - 20.00

show
Dinsdag:

07:30 - 20.00

show
Woensdag:

07:30 - 18.30

show
Donderdag:

07:30 - 21.00

show
Vrijdag:

07:30 - 18.00

Hoe maakt u een afspraak?
Kom langs, bel of mail om een afspraak te maken of om informatie te verkrijgen.
U kunt bij uw aanmelding, als u dat wenst, uw voorkeur voor de behandelaar kenbaar maken.