Missing image

De specialist in bewegen!

Missing image

De specialist in bewegen!

Stacks Image 215

De specialist in bewegen!

Bij ons bent u in goede handen

Bekkenfysiotherapie en je zorgverzekering

Bekkenfysiotherapie wordt over het algemeen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Elke verzekeraar heeft weer andere polisvoorwaarden. In de polisvoorwaarden kun je opzoeken hoeveel keer fysiotherapie je krijgt. Heb je geen aanvullende verzekering dan kan het, op twee uitzonderingen na, wezen dat je de behandelingen zelf moet bekostigen.

De twee uitzonderingen waarbij de vergoeding uit de basis verzekering komt:

Een verwijzing van de huisarts of specialist waarop staat dat je urineverlies hebt. In dit geval heb je eenmaal per leven aanspraak op negen behandelingen uit de basisverzekering. Hierbij spreek je wel je eigen risico aan. Stel je voor je hebt een goede aanvullende verzekering en urineverlies, dan moet eerst deze negen maal opgemaakt worden voordat er uit de aanvullende verzekering fysiotherapie gebruikt kan worden (ook dus als je eigen risico nog niet op is).
Je hebt een chronische klacht die voorkomt op de chronische lijst op de internetsite van Fysiovergoeding.nl. Dit is in het geval van bekkenfysiotherapie bijvoorbeeld als je geopereerd bent aan je prostaat. In dit geval gebruik je eerst twintig zittingen uit je aanvullende verzekering of bekostig je deze zelf en vanaf dan krijg je vergoeding vanuit je basisverzekering. Ook in dit geval spreek je je eigen risico aan.
Heb je geen aanvullende verzekering en ook geen klacht waarvoor je in aanmerking komt voor vergoeding uit je basisverzekering dan betekent dit dat je de behandelingen zelf moet bekostigen. Voor actuele tarieven bekijk onder het kopje algemeen onze tarievenlijst.

Besluit je na het lezen van dit om een aanvullende verzekering af te sluiten? Aan het einde van het jaar kun je wisselen van zorgverzekeraar. Ook in de maand januari kun je ook nog een aanvullende verzekering afsluiten om deze kosten te dekken. Soms is het voordeliger om een paar zittingen zelf te bekostigen dan om het hele jaar te betalen voor een aanvullende verzekering.
Missing image
Gasthuisstraat 64
7101 DW Winterswijk

Tel.: 0543-520070
Email: info@fysiogasthuus.nl
Internet: www.fysiogasthuus.nl

Fysio Gasthuus op Facebook...

Stacks Image 193_117
Stacks Image 193_119
Achter ons pand vindt u een ruime parkeerplaats waar u dicht bij de praktijk kunt parkeren.
Openingstijden:
show
Maandag:

07:30 - 20.00

show
Dinsdag:

07:30 - 20.00

show
Woensdag:

07:30 - 18.30

show
Donderdag:

07:30 - 21.00

show
Vrijdag:

07:30 - 18.00

Hoe maakt u een afspraak?
Kom langs, bel of mail om een afspraak te maken of om informatie te verkrijgen.
U kunt bij uw aanmelding, als u dat wenst, uw voorkeur voor de behandelaar kenbaar maken.